Bouwtekening & Lay-out

De plattegrond van de Begane Grond(klik voor vergroting).

De 20 bedrijfsunits zijn verdeeld over 4 bouwdelen. De units worden in twee fasen gerealiseerd. De eerste fase is inmiddels opgeleverd.Units 9 en10 hebben een begane grond van ca. 75 m2. Units 13 en hebben een begane grond ca. 70m2. In het plan zijn ook 8 kleine units opgenomen met een begane grond van 35 en 38m2. Op de begane grond is ook een aansluitpunt voorzien voor een toilet. De meterkast bevindt zich direct bij de toegangsdeur. De vrije hoogte onder de verdiepingsvloer bedraagt ca. 3,20m en onder het staaldak ca. 7,00m. De hal is toegankelijk via overheaddeur en een loopdeur.


De plattegrond van de Verdieping(klik voor vergroting).

In meerdere units worden verdiepingsvloeren aangebracht met een oppervlak gelijk of voor de helft van het oppervlak van de begane grond. bij het aanbrengen van een verdieping is er uiteraard ook voorzien in een trap.  Uitbreiding of aanbrengen van een verdieping is altijd mogelijk. De verdiepingsvloer ligt op ca. 3,50m boven de begane grondvloer.


Overzicht parkeerplaatsen(klik voor vergroting).

Iedere unit heeft de beschikking over twee parkeerplaatsen op de binnenplaats. Deze parkeerplaatsen zijn genummerd en worden ook vastgelegd in de koopakte, zodat direct duidelijk is welke parkeerplaats bij de unit behoort. Overigens is er meestal voldoende ruimte om een derde en/of vierde auto te plaatsen. De ongenummerde parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor bezoek.  Daarnaast komen er rondom het bedrijfsgebouw nog parkeerplaatsen  beschikbaar, welke door de gemeente worden aangelegd. In dit overzicht wordt ook direct duidelijk hoe de units onderling gesitueerd en genummerd zijn. De binnenplaatsen zijn zowel vanaf de Lange als de Kromme Schaft toegankelijk.


Overige en gedetailleerde bouwtekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar via het contactformulier.

 

 

Print Friendly, PDF & Email